Stichting Hippisch Zeeland

Paardrijden

*UPDATE*  Van Oktober t/m Maart staat het merendeel van de paarden in Zundert NB. Strandritten in Haamstede kunnen alleen op kleine schaal in deze periode.

"Prinsheerlijk paardrijden" Dat kan bij ons gedurende de wintermaanden door de uitgestrekte bossen van Brabant en België. Een ideaal en afwisselend natuurgebied. Uitgesrekte bossen en rijden langs grote dreven tot in België aan toe. Wij hebben een mooie locatie met stallen, weide en een buitenbak gelijk aan de ruiterroutes het bos in. U kunt Hier terecht voor lessen, bosritten van 1 tot 3 uur lang en voor clinics.

Bos- duin- en strandritten

Iedere dag organiseren wij bos-, duin- en strandritten door het mooie bos van Westerschouwen en over het strand. Zowel beginnende als gevorderde ruiters kunnen bij ons terecht voor een leuke rit. De ritten variëren van een uur tot een halve dagtocht. Wij rijden in kleine groepen zodat de ritten goed afgestemd kunnen worden op ieders wensen wat de duur, bestemming en het tempo van de rit betreft.

Les

Voor zowel kinderen als volwassenen die willen leren paardrijden verzorgen wij nog in beperkte mate lessen. Wij geven altijd les in kleine groepen en staan voor een persoonlijke benadering.

Eerste kennismaking met paarden

Voor kinderen die weinig tot geen ervaring hebben met paarden, bieden wij een eerste kennismaking aan. Hierbij leert het kind hoe je een paard, poetst, opzadelt en de beginselen van het paardrijden. Aan het eind mogen er nog worteltjes aan het paard gegeven worden.

Tot gauw in Burgh-Haamstede!